TOSCANA UTRECHT

TOSCANA UTRECHT Pizza's Pasta's

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 936 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toscana Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 21:01 De bezorging duurde een beetje lang, maar de pizza was echt fantastisch en ik had de tijd, dus het wachten was zeker de moeite waard goeie prijs trouwens ook!
9 jun 2022 om 12:14 Blij met deze pizzeria ! Op tijd bezorgd en lekker
2 jun 2022 om 0:18 Weer genoten ! Bedankt
27 mei 2022 om 9:13 Ik zou graag ook Medium pizza's (25 cm) in het assortiment zien.
22 mei 2022 om 17:12 Bestel al talloze keren bij deze shop, en het is erg lekker! Vooral de pasta's zijn een echte aanrader, maar de pizza's gaan er ook goed in. Grazie!
20 mei 2022 om 22:11 Top!
18 mei 2022 om 0:09 Veel te weinig pasta,.rond de bodem .Kan je niet maken man! Aan de bezorger lag het niƩt. Lieve jongen en snel bezorgd
16 mei 2022 om 11:59 Pizza heeft een hele dunne bodem(weinig pizza voor je geld) en knapperige rand. Beetje scheef gesneden, maar hij wordt tenminste gesneden. Bezorger komt naar boven, was snel en vriendelijk.
16 mei 2022 om 11:49 Heel lekkere pasta's en pizza's, beste die wij hebben kunnen vinden in de omgeving!
13 mei 2022 om 22:29 Lekker gegeten
13 mei 2022 om 8:05 Pasta was niet lekker. Meer dan dat kan ik er niet van maken, bezorger was daarentegen wel erg aardig.
2 mei 2022 om 10:09 Ik had pasta quatre kazen besteld. De kazen kon ik niet terugvinden in het menu en het was dermate weinig, dat ik nog trek had.